Onsite en remote werkplekbeheer in Almere

Van installatie en configuratie van nieuwe werkplekken tot 24/7 monitoring van essentiële apparatuur. Met onze technische ondersteuning, zowel op locatie als op afstand, kun je met een gerust hart werken.

Werkplekbeheer met sterke focus op veiligheid en structuur

Geef je zorgen uit handen en ervaar zorgeloos werken met onze werkplekbeheer oplossingen. Vanaf installatie tot continue monitoring, wij staan voor je klaar. Onze deskundige ondersteuning zorgt voor een betrouwbare en veilige werkomgeving, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over complexe IT vraagstukken.

Deskundige technische ondersteuning op locatie en op afstand

Onze toegewijde helpdesk staat altijd voor je klaar met snelle en doeltreffende oplossingen voor al jouw vragen en technische uitdagingen. Laat ons de zorgen over jouw IT wegnemen, zodat jij je onbezorgd kunt concentreren op het vormgeven en uitbreiden van jouw bedrijf. Met een persoonlijke aanpak, streven we naar een samenwerking die jouw succes vooropstelt.

Voordelen

Ontdek de voordelen van het uitbesteden van werkplekbeheer

Locatie onafhankelijk werken

Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven voor hybride- of volledig thuiswerken. Deze omslag brengt unieke uitdagingen met zich mee. Daarom bieden we altijd op maat gemaakte werkpekbeheer oplossingen.

Veiligheid en continuïteit

Met onze expertise waarborgen we de bescherming van jouw gegevens, zonder de bedrijfscontinuïteit in gevaar te brengen. Vertrouw op ons voor een veilige en ononderbroken werkomgeving.

Vast maandelijks bedrag

Geniet van gemoedsrust zonder verrassingen. Met werkplekbeheer betaal je een vast maandelijks bedrag voor uitgebreide en professionele ondersteuning en begint al vanaf € 19,- per werkplek.

Onderhoud en support

Laat het onderhoud van je IT-omgeving aan ons over en focus op je kernactiviteiten. Onze technici zorgen voor regelmatige updates, upgrades en probleemoplossing, zodat je IT-omgeving altijd optimaal functioneert.

Branches

IT oplossingen afgestemd op jouw branche. Samen groeien.

Ervaar het voordeel van een gespecialiseerd IT-bedrijf dat de unieke behoeften van jouw branche begrijpt, met op maat gemaakte oplossingen voor optimale prestaties en succes.

0
Tevreden klanten
0 %
Klanttevredenheid
0
Afgehandelde tickets
0
Afgeronde projecten

Onze beloftes

Een flexibele IT partner waarop je gewoon kunt vertrouwen

ISO gecertificeerde datacenters

Onze hardware is ondergebracht in ISO 27001 gecertificeerde datacenters waardoor niemand ongeautoriseerd toegang krijgt tot jouw data.

Volledige ontzorging op IT gebied

We streven ernaar om jou volledig te ontzorgen op IT gebied zodat jij rust ervaart en volledig kunt focussen op jouw bedrijf.

Maximale focus op cyberbeveiliging

Dagelijks werken aan beveiliging van ons platform. Zo bieden wij jou maximale veiligheid en kun je (AVG-proof) aan het werk met een gerust gevoel.

Gratis migratie naar de cloud (Tijdelijke actie)

Zeg vaarwel tegen torenhoge kosten om jouw bedrijf te migreren naar de cloud. Wij doen dit namelijk geheel kostenloos.
Actie loopt tot 31-08-2023

Veelgestelde vragen

De overstap naar de cloud roept bij veel bedrijven vragen op. “Is mijn data wel veilig? en “Welk risico’s loop ik?” zijn vragen die wij dagelijks gesteld krijgen. Wij nemen deze zorgen graag weg.

Bij Digital Geeks zetten we namelijk alles op alles om te zorgen dat jouw bedrijf veilig kan werken in de cloud. Zo worden onze servers ondergebracht in beveiligde datacenters voorzien van een ISO 27001 certificering. Daarnaast dragen wij zorg om dagelijks te controleren op beveiligingspatches en implementeren wij standaard 2FA (Twee-factorauthenticatie).

Wij leggen dus maximale focus bij cyberbeveiliging om ervoor te zorgen dat onze klanten met een gerust gevoel in de cloud kunnen werken.

De overstap naar de cloud is in veel gevallen een kostbare stap. Door hoge kosten stellen bedrijven de overstap naar de cloud uit en blijven hierdoor nog gebruik maken van verouderde en onveilige apparatuur op locatie. Wij vinden dat een goede klantrelatie begint met een investering vooraf en migreren daarom jouw volledige omgeving naar de cloud zonder hiervoor kosten in rekening te brengen.

Om ervoor te zorgen dat onze cloud omgeving stabiel blijft draaien gebruiken wij monitoringssoftware. Hiermee worden mogelijke problemen tijdig gesignaleerd en wordt er direct actie ondernomen in geval van problemen. Naast het bewaken van onze omgeving zorgen wij regelmatig voor (preventieve) vervanging of uitbreiding van onze hardware.

Een succesvolle migratie naar de cloud begint bij een goede inventarisatie vooraf. Bij deze inventarisatie wordt er gekeken naar de huidige IT infrastructuur: Welke applicaties worden er gebruikt? Welke gebruikers hebben toegang tot welke data? Waar wordt de mail afgeleverd? etc.

Naast het migreren van bijvoorbeeld applicaties naar de cloud gaat er ook veel tijd zitten in het doortesten van de werking om (eventuele) toekomstige problemen voor te zijn.

Gemiddeld neemt een migratie 1 tot 6 weken in beslag, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de huidige omgeving.

Twee-factor authenticatie biedt een extra beveiligingslaag voor jouw gegevens. Het combineert iets wat je weet (bijvoorbeeld een wachtwoord) met iets wat je hebt (zoals een unieke code op je telefoon). Bescherm jouw bedrijf tegen ongeautoriseerde toegang met deze krachtige beveiligingsoplossing.

Ook voor overname van het beheer van bestaande IT omgevingen ben je bij ons aan het juiste adres. Overname vergt een goede inventarisatie vooraf en wij schakelen daarom graag met de huidige IT partner om zaken goed in kaart te krijgen. Denk hierbij aan de overdracht van beheergegevens en eventuele documentatie.  

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends & nieuws

Klaar voor grip op je digitale zaken? Let's talk.

Bel ons:

085 - 301 4321